referencer

Ikke to opgaver eller udfordringer er ens. Hos BOEL Brand & Business fokuserer vi på at løse dit behov på bedst muligt vis.
Vi sætter os hurtigt ind i din virksomhed, dine behov, muligheder, og tilpasser samarbejdet til netop din virksomhed.

referencer

Ikke to opgaver eller udfordringer er ens.
Hos BOEL Brand & Business fokuserer vi på at løse dit behov på bedst muligt vis.
Vi sætter os hurtigt ind i din virksomhed, dine behov, muligheder, og tilpasser samarbejdet til netop din virksomhed..

BRANDS

brands

det siger kunderne


Jeg har haft et helt fantastisk forløb med BOEL Brand & Business. Party In A Box var nået til et punkt hvor der var behov for mere struktur i form af forretnings plan og tilrettelæggelse af den fremadrettede strategi. Lena er super professionel, men samtidig også nede på jorden og har nemt ved at sætte sig ind i virksomheden.

For en lille start-up som Party In A Box var samarbejdet en investering i virksomhedens fremtid og det har levet fuldt ud op til forventningerne. Jeg kan klart anbefale BOEL Brand & Business, da Lena er i stand til at sætte sig 100% ind i virksomheden uanset størrelse. Tak for en fedt forløb.

Trine Hansen, Founder & owner

Party In A Box


BIANCO Footwear havde fornøjelsen af at samarbejde med BOEL Brand & Business, da vi skulle definere BIANCO’s DNA samt arbejde med 360 graders branding.
Det vigtigste for mig i hele denne proces var, at det skulle holdes på et lavpraktisk niveau, være håndgribeligt og nemt for hver enkelt medarbejder at steppe ind i og ikke mindst at få implementeret.  Og lige præcis dette formåede Lena at gøre. Lena har en evne til at udfordre og stille spørgsmål, så man kommer til at tænke over ens holdninger og meninger. 

Jeg kan helt klart anbefale et samarbejde med BOEL Brand & Business. Med Lena er man garanteret en kompetent medspiller, som selv har været en del af forskellige virksomheder og de udfordringer, der findes. Lige netop derfor forstår hun ens udfordringer i hverdagen. 

Camilla Jochumsen, Adm. Direktør

BIANCO FOOTWEAR A/S


BOEL Brand og Business har hjulpet os med en ny brandingstrategi, eftersom vi har lavet en fusion mellem to virksomheder. Lena var rigtig god til at udfordre os på vores nuværende branding, og det endte med at vi fik lavet et helt nyt Corporate Brand.

Lena hjalp også med at præsentere den nye strategi for hele organisationen, hvilket hun fik stor ros for.  

Vi giver BOEL Brand og Business de bedste anbefalinger. 

Carsten Burles-Piihl, ejer

VICA Danmark

 


BOEL Brand & Business kommer med en professionel tilgang til jobbet/opgaven og man mærker hurtigt, at Lena er et stærkt kort og meget kompetent indenfor hendes område.
Lena hjalp os bl.a. med at blive skarpere på vores markedsføringsstrategi.

Inge Riis Jakobsen, indehaver

Jakobsen & Co

 


BOEL Brand & Business har været til stor hjælp i forbindelse med udvikling af en ny branding- og kommunikationsstrategi for Otello Advokatfirma.
Med stor energi, smil og skarpe analytiske evner, har Lena været i stand til at facilitere processen, så vi hurtigt kom i mål.

Martin Hjelm Kristiansen, partner

Otello Advokatfirma

 


BOEL Brand & Business er en uvurderlig medspiller i MOTARASU’s etablering og har udover sparring på forretnings- og brandstrategi sat sit store og relevante netværk i spil.

Det, der gør Lena unik, er hendes særlige evne som menneskekender til at forstå en situation og ens behov, hvormed hun kan opstille klare og relevante løsningsforslag. 

Mikkel Zebitz, founder

MOTARASU

 


BOEL Brand & Business har hjulpet MY GARAGE med at udarbejde en markedsføringsstrategi for vores Møde- og Event-forretningsområde.

I vores samarbejde har det været tydeligt, at Lena har en god og velfunderet erfaring med markedsføring og strategi.

Det har været et nemt og udbytterigt samarbejde. Lena har kædet sin forståelse for markedet og kunde ønsker sammen med en meget detaljeret eksekveringsplan. Alt fra

hvilke medier vi skulle satse på til budskaber, indhold, tone og stil har været inkluderet og overleveret på en meget pragmatisk og forståelig måde.

Vi anbefaler i høj grad BOEL Brand & Business. Tak for en passioneret og målrettet hjælp.

Thomas Bryde, Senior Project Manager

MY GARAGE­­­­


Med et ønske der startede med at hedde ’Hjælp til SoMe Content’, fandt vi i processen med BOEL Brand & Business ud af, at vi manglede mere end blot dét. Resultatet endte i stedet med en fastlæggelse af vores kerneværdier, en fokuseret strategi, vores generelle budskaber og ikke mindst en tilrettelagt køreplan for hele processen.

Dét gør, at vi i dag kan koncentrere os om det er vi er dygtige til og vide, at vores kommunikation og branding er lige i skabet.

Lars Paugan, After Sales Manager

Porsche Servicecenter Vejle


BOEL Brand & Business has helped me launch Råwerk Original in Denmark.

The focus was to find the right contact areas, PR consults and partners. It is very inspiring and above all motivating to get Lena’s expertise and energy.

I can highly recommend BOEL Brand & Business if you need a holistic approach to strategy and branding.”

Carl-Johan Ekberg, Founder & Designer

RÅWERK


Vi har hos BachJewellery.com været igennem en lang process, hvor vi sammen med BOEL Brand & Business har fastlagt strategien for vores armbåndskoncept &Imagine. Det vigtigste for os har været at finde frem til den vej og strategi, der passer bedst til netop vores virksomhed.

For os har det været en super oplevelse at arbejde med Lena, og vi er blevet mere sikre i vores strategi fremadrettet. Lena er super god til at spørge – få svar – og samle trådene.

Nikolai Bach-Andersen, ejer

BachJewellery


FysioPlan har haft et spændende og udviklende samarbejde med BOEL Brand & Business. Lena har hjulpet os med at få vores forretnings- og strategiplan helt på plads. Lena fik os til at tænke nye ideer, udfordrede os på vores tanker omkring det at være en fysioterapiklinik, og hvordan kunne vi skille os ud i mængden.

Personligt har det givet mig et klart bedre overblik over min virksomhed
og mine medarbejdere har nu et indblik i hele visionen og strategien omkring FysioPlan.

Vil I give jeres forretning et kick, så tag fat i BOEL Brand & Business.”

Susanne Damgaard, Ejer

FYSIOPLAN


Say Yes til BOEL Brand & Business!

Lena har bidraget enormt til vores seneste udvikling – både ifm. udvikling af et nyt brudekjolekoncept, udviklingen af vores butikskoncept og klargøring til Say Yes to the Dress TV-optagelserne. 

En klar anbefaling og 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Michael Panayotis, CEO & ejer

Panayotis

KONTAKT

BOEL Brand & Business

Brønsoddevej 12 / 7120 Vejle Øst

+45 28 83 51 31

lena@boelbrandbusiness.com

Cvr nr: 38495585

KONTAKT

BOEL Brand & Business

Brønsoddevej 12 / 7120 Vejle Øst

+45 28 83 51 31

lena@boelbrandbusiness.com

Cvr nr: 38495585

KONTAKT

BOEL Brand & Business

Brønsoddevej 12/ 7120 Vejle Øst

+45 28 83 51 31

lena@boelbrandbusiness.com

Cvr nr: 38495585